• Globalinvest2

    Rådgivning i alla marknadslägen

Karriär - lediga tjänster

Vi på Global Invest är i behov av fler finansiella rådgivare till alla våra kontor. Har du finansiell bakgrund, är driven och målmedveten med erfarenhet och utbildning inom den finansiella marknaden, då vill vi gärna träffa dig. Hos oss finns möjlighet till en spännande, flexibel, dynamisk och utvecklande karriär! Här får du arbeta med en bred individuell finansiell rådgivning. Vi har en stadig företagskultur där höga ambitioner och stort engagemang är en ledstjärna för oss alla. I en inspirerande företagsmiljö utvecklas vi snabbt och tar tillvara allas kompetens. Är du nyfiken? Hör av dig till oss.

Mejla oss ditt CV och ett personligt brev till vår Finans- och personalchef Liselotte Johansson

MALMÖ Just nu! Söker vi dig som är finansiell rådgivare till vårt kontor i Malmö. I fina lokaler på Stortorget i centrala Malmö finns det nu möjlighet till en spännande karriär tillsammans med oss. Hör av dig till regionchef, Roine Boman på telefon: 0708-23 92 94 eller via e-post, för ytterligare information och för eventuella frågor. 

VÄSTERÅS Just nu! Söker vi dig som är finansiell rådgivare till vårt kontor i Västerås. I fina lokaler på Norra Källgatan 17 i centrala Västerås finns det nu möjlighet till en spännande karriär tillsammans med oss. Hör av dig till regionchef, Stefan Hjelm på telefon: 0708-14 55 32 eller via e-post, för ytterligare information och för eventuella frågor. 

LINKÖPING Just nu! Söker vi dig som är finansiell rådgivare till vårt kontor i Linköping. I fina lokaler på Stora Torget 3 i centrala Linköping finns det nu möjlighet till en spännande karriär tillsammans med oss. Hör av dig till vd, Martin Bruck på telefon: 0704-29 53 63 eller via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., för ytterligare information och för eventuella frågor. 

 

Varmt välkommen!

 

 

Global Img1602
Global Img1603
Global Img1604
Early spring