Global Invest Tillsyn

Engagemang

På Global Invest har vi ett stort engagemang i föreningsliv på orter där vi har vår verksamhet. Vi arbetar bland annat med sponsring. Detta är ett sätt för oss att stärka samarbeten och ge positiva associationer med Global Invest. En stor del av vårt sponsringssamarbete går ut på att stödja och öka möjligheten till fritidsaktiviteter inom kultur och idrott för barn och ungdomar. Med vår sponsring vill vi, förutom att bidra med visst ekonomiskt stöd, även vara personligt engagerade och delta för att genomföra aktiviteter tillsammans med de föreningar som vi sponsrar.

Vilka vi sponsrar
Vi sponsrar föreningar som är placerade på de orter, med omkrets, där vi har etablerat kontor och som bedriver en lokalt förankrad verksamhet samt har en aktiv barn- och ungdomsverksamhet. Global Invest sponsrar även elitidrott i viss omfattning. Sponsring bygger på ett nära samarbete och vi värdesätter att föreningen aktivt arbetar för att skapa en positiv framtoning.

Vi har även engagemang utanför idrotten och har samarbete med organisationer som stödjer utsatta människor i samhället genom att till exempel vara vänföretag med Tappra Barn, Bloom, Giving People och Nolltolerans mot mobbning och liknande organisationer.

 

Ett urval av våra sponsorsamarbeten                                                

 

LHC Ungdom

Barn- och ungdomssatsning på ishockey i Linköping.

RP IF

Anrik handbollsklubb i Linköping med satsning på barn-
och ungdomsverksamhet.

Landeryds GK

Golfklubb i Linköping med satsning på juniorer.

Örebro Hockey

Officiell Partner för SHL-laget i ishockey i Örebro.

Lanna Lodge Business Club

Golfklubb utanför Örebro. 

Norrköping Dolphins Ungdom

Basketförening i Norrköping, pojklaget P06

 

off medlem lev ungdom                  landeryd      

 

                                    

 

Global Img1602
Global Img1603
Global Img1604
Early autumn