Skip to main content

Fondtorg

Fondtorg - kvalitetssäkrat med noga utvalda fonder

Garantum har med omsorg tagit fram ett kvalitetssäkrat fondtorg med utvalda fonder från världens främsta fondförvaltare. Genom att samla ditt fondsparande hos oss med en depå eller ISK hos Garantum får du tillgång till ca 150 fonder från ett 40-tal svenska och utländska fondbolag. Du kan även fondspara i noggrant analyserade och sammansatta modellportföljer i olika riskklasser som lanseras 4 ggr/år.

Det omsorgsfullt utvalda fondutbudet ger oss många andra fördelar utöver kvalitetssäkringen. Med de skalfördelar som ett mer koncentrerat utbud av fonder innebär, får vi bättre förutsättningar att påverka fondbolagen i frågor som exempelvis hållbarhet och etik. Du får även handla fonder helt utan transaktionsavgifter och har du en nettodepå hos Garantum kan vi också förhandla oss till större rabatter som kommer dig tillgodo.

Så köper du fonder hos oss
Utifrån dina behov och preferenser som vi går igenom i vår individanpassade rådgivning, jämför vi olika fonder, dess avgifter, risker och möjlighet till avkastning. Vi rekommenderar fonder med omsorg så att du som kund får tillgång till de bästa förvaltarna som marknaden har att erbjuda. Våra kunder blir ofta förvånade när de ser hur stora skillnaderna är. Vill du handla fonder på egen hand så går det naturligtvis bra. Från vår och Garantums hemsida loggar du enkelt in med BankID där du kan lägga din order online. Du kan även följa utvecklingen och får en tydlig och överskådlig bild av din portfölj i inloggat läge.

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Läs mer om fondtorget på garantum.se 

 

desk 918425 192011s

 


Tveka inte att kontakta oss!
Vi berättar gärna hur vi kan hjälpa dig med finansiell rådgivning kring sparande, placering och försäkring.
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

"Finansiell rådgivning handlar inte i första hand om produkter utan om varje persons unika situation."

Välkommen att kontakta oss!