Event

Har du fått en inbjudan i tryckt format per post av Global Invest, så gör du din anmälan här. Välj aktuell länk nedan för registrering. Varmt välkommen!

Registrering Webbformulär
Vid registrering i webbformulär (d v s den sida du kommer till när du klickar på vald länk nedan) var noga med att fylla i ett formulär per deltagare, glöm inte att klicka på "Anmäl" -  då får du en e-postbekräftelse! Hör av dig till oss om du inte får det, så hjälper vi dig! Kontakt: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Klicka på länken nedan för att göra registrering till det event du har fått inbjudan till, observera att det kan finnas flera event på flera olika orter - så att du väljer rätt!

Covid-19
Vi vet att det dyker upp frågor och funderingar kring COVID-19/coronaviruset och vi förstår om man känner oro. Vi på Global Invest följer händelseförloppet av virusets utbredning. Vi utgår hela tiden från ansvariga myndigheters rekommendationer med målet att verksamheten ska vara förberedd och påverkas så lite som möjligt. Dock kan det bli snabba förändringar gällande våra event och vi kontaktar alltid anmälda deltagare om sammankomsten skjuts upp till senare tillfälle med hänsyn till de rådande omständigheterna. Vi har just nu inga stora allmänna event som ligger aktiva med hänsyn till rådande omständigheter. Vi arbetar med målsättningen att kunna genomföra alla planerade träffar längre fram i tiden och vi vill påminna om att vi finns tillgängliga via individuella möten, digitala möten, per telefon och/eller via e-post. Kontakt: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Ta hand om dig! ♥

  

 

 

Global Img1602
Global Img1603
Global Img1604
Juni