Event

Har du fått en inbjudan i tryckt format per post av Global Invest, så gör du din anmälan här. Välj aktuell länk nedan för registrering. Varmt välkommen!

 gicoffee break 1177540 192011

 

Registrering Webbformulär
Vid registrering i webbformulär (d v s den sida du kommer till när du klickar på vald länk nedan) var noga med att fylla i ett formulär per deltagare, glöm inte att klicka på "Anmäl" -  då får du en e-postbekräftelse! Hör av dig till oss om du inte får det, så hjälper vi dig! Kontakt: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

 

 VÄLKOMMEN

Placeringsmiddag på Hotell Mårtenson i Halmstad - ANMÄLAN till den 5 oktober 2021

Placeringsmiddag på Hotell Mårtenson i Halmstad - ANMÄLAN till den 20 oktober 2021

 

DIGITALA EVENT

Just nu har vi inga digitala event, men håll utkik det kommer!

 

 


Covid-19

Vi utgår hela tiden från ansvariga myndigheters rekommendationer med målet att verksamheten ska vara förberedd och påverkas så lite som möjligt. Dock kan det bli snabba förändringar gällande våra fysiska event och vi kontaktar alltid anmälda deltagare om sammankomsten skjuts upp till senare tillfälle med hänsyn till de rådande omständigheterna. Vi arbetar med målsättningen att kunna genomföra planerade träffar längre fram i tiden och en del mindre träffar för begränsat antal (friska) deltagare med gles bordsplacering nu efter sommaren men vi vill påminna om att vi även finns tillgängliga via individuella möten, digitala möten, per telefon och/eller via e-post. Kontakt: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ta hand om dig! ♥